Saturday, July 03, 2010

Hodně extrémní

Přijede do Osvětimi autobus. Na bráně u závory povídá hodně nastydlý řidič tiše: Vezu autobus plný cikánů a židů. a vrátný na to (také potichu): Rád bych vám pomohl, ale my to tady už neděláme.

V letadle selhaly všehny motory, tak přijde kapitán mezi cestující a povídá: Selhaly nám motory a i když jsme vyházeli náklad, tak na nejbližší letiště nedoletíme. Tak se budeme muset zbavit pár cestujících. Aby nebylo mýlek, vybrali jsme to podle abecedy, bez rasových nebo sexistických šancí. Takže k vyhození se připraví: Arabové, Buzernti, Cikáni, Černoši....

Setkání Italské a Ruské mafie: Zlaté řetězy máte? Nemáme. A máte Mercedsy? Nemáme. Hm, a aspoň Dvoupatrové vily máte? Nemáme.. A pak píše ruská delagace domů: Je to špatný, budeme muset ubourat dvě patra vil, prodat vrtulníky a nakoupit mercedesy.. A nakonec to nejhorší: musíme stáhnout z našich psů ty zlaté obojky, budeme je muset nosit sami.

Propouští v rusku veterány, že si mohou určit dvě části těla a podle toho dostanou odstupné. Přijde první, mladý-- A prý od hlavy k patě. Tak dostane ruble a jde. Přijde trochu starší a prý, od pravé ruky k levé. Dostane o něco víc a jde domu. A dorazí šedesátiletý veterán, a chce to změřit od hlavy ke koulím.. No ale vy je nemáte.. No hledej v Afghánistánu mladej..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home