Tuesday, January 31, 2006

Vtípky

Cikán říká cikánce: "Poslouchej, ty strašně smrdíš. Běž se už proboha umýt!"
Cikánka si myslí: "Co bych se myla, radši si koupím voňavku." Přijde tedy do obchodu a ptá se po voňavkách. Prodavačka jí doporučí lesní vůni.Cikánka si koupí dvě balení. Večer si lehne do postele a ptá se manžela:
"Starý, čuchni si. Co cítíš?" "Hovno v lese!"

Víte, kdo a při jaké příležitosti vymyslel název Microsoft? Manželka Billa Gatese při svatební noci.

"Víš jaký je rozdíl mezi policajtem a blbcem?" zeptá se jeden svého kamaráda. "Ne, to nevím," odpoví jeho kamarád. Náhle se z rohu vynoří policajt a povídá: "No jaký?"
"Žádný," odpoví tázaný. "No proto!" dodá policajt.

Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru. První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká "My z Philipsu jsme vedeni k tomu, aby jsme všechno dělali extrémně dokonale." Druhý již také skončil a také si umyje ruce. Utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využívajíc každý milimetr čtvereční volné plochy. Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně." Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z Třineckych železaren si nechčijeme na ruce."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home